Vyrábame od r. 1991

.

.

Sme na trhu viac ako tri desaťročia

Podnik pradiareň vlny „JK“ v Novom Meste nad Váhom pracuje od 25. 04. 1991. Svoju činnosť začínal s 5-imi výrobnými robotníkmi, malým výrobným priestorom, bez skladových priestorov a dopravných prostriedkov. Produkciu začínala výrobou pletacích priadzí pre ručné pletenie, s možnosťou využitia svetroviny ako druhotnej suroviny.

Naša súčasná produkcia je naozaj pestrá:

Paplóny a iné produkty z ovčej vlny a dutého polyesteru

Oblečenie pre poľovníkov, rybárov, deti, ale aj štvornohých miláčikov

Kúpeľňové súpravy a koberčeky

Obrusy a bytový textil

Umývacie handry a prachovky

Zvyšky materiálov spracúvame do netkaných textílií ako sú plstené pásy

Rozširujeme kapacity

Vzhľadom na priestorovú náročnosť používaných technológií sa majiteľka rozhodla zvýšiť výrobnú plochu a usporiadať technológiu do rovnomerného chodu, čo výrazne napomohlo zvýšiť kapacitu výroby.

Napomáhame tradičnému ovčiarstvu

Rozširovaním priestorov a inováciou technológií neustále hľadáme nové spôsoby spracovania surovín, predovšetkým však ovčej vlny a tým napomáhať zachovaniu tradičného ovčiarstva na Slovensku.

Flexibilita a znalosti

Vzhľadom na charakter a flexibilitu prevádzky dokážeme produkciu rýchlo a efektívne prispôsobiť trhu a požiadavkám zákazníkov. K tomu nám napomáha nielen znalosť textilných materiálov a pomerov v textilnom priemysle na Slovensku a v Českej republike, ale aj moderných trendov vo svete.

Využívame naše zdroje

Podnik Pradiareň vlny „JK“ pracuje bez úverových zdrojov, so samostatnými výrobnými a skladovými priestormi, strojnou technológiou. Zároveň uprednostňujeme spracovanie kvalitnej domácej materiálovej základne pred dovozom.

Product added to compare.

Tento web používa súbory cookie na poskytovanie služieb, prispôsobenie reklám a analýzu prenosov. Informácie o tom, ako používate tento web, sa zdieľajú s Googlom. Používaním tohto webu vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookie.